maanantai 21. huhtikuuta 2014

Hyvää pääsiäistä!

Niin se on vaan pääsiäisravit ravattu ja jäämme odottamaan jatkoa kesän Keiteleen HYS:n 80-vuotisjuhlaraveissa. Ilma oli suosiollinen ja mukavasti oli ihmisiä liikkeellä. Ja onneksi selvittiin ilman haavereita. Ohessa kuva minusta ja ravuriystävästämme, joka loistaa iästään huolimatta myös koulukentillä :) Itse en tosin ole vielä tällä ellillä ratsastanut. Huomatkaa miten ihana ystävälliset silmät hänellä on. Tosin en tiedä onko se ravuria ajatellen hyvä juttu... Pitäisikö niissä olla ns. tappajan katse?


Äiti toi meille tänään joutilaan kissatelineen, katsotaan milloin katit sen keksivät ja miten kauan tulee kestämään. Edellinen huojuu palmupuun lailla takaterassilla. Suosiolla jätettiin jo yksi osa pois, koska veikkaan, että kun ensimmäinen rötkylä olisi pötkähtänyt siihen maate tai tullut vauhdilla puuhun, olisi mennyt samalla vauhdilla läpi. Kesäksi pitää tämä systeemi siirtää tuonne terassille, koska kissat viettävät siellä niin paljon aikaa. Kyllä entinen teline on ollut talvellakin ahkerassa käytössä, joten tarvetta uudelle on siis.


Eipä tällä kertaa yhtään tämän enempää. Lihat on marinoitumassa eli tänään on grillauspäivä pyhän kunniaksi. Sitä ennen nousemme ratsaille ruokahalua herättäen. Hellurei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti