sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Pimeä joulukuun alkuko?

Märkää ja lämmintä on ollut edelleen. Tänään kävin ratsastelemassa Veeruskalla pellolla. Otettiin ihan pienen pieni laukkapätkäkin :) Ilta vain hämärtyi niin äkkiä, että jäi toinen hevonen ratsastamatta. Alkulämmittely kun vähän venähti koiran kanssa... Metsämies ampui pupujussia persauksille ja karvatuppoja vain jäi jäljelle. Koira seurasi ja lopetti onneksi haavakon ja haki minut paikalle. Loistava Rita <3 

Siinä jänistä etsiessä vain tuli talsittua risukkoa ja vesakkoa edes takas, kun en pysynyt koiran perässä. Lähellä jänistä koira kurvasikin sitten uuden jäljille - luuli varmaan, että minä hajun perusteella löydän itse perille. No en löytänyt; tuli jokunen ylimääräinen reissu tehtyä. Mutta ilma oli hyvä ja raitis ilma teki hyvää :) Muutenkin olen koettanut rentoutua ja levätä koko viikonlopun omassa rauhassani - alkoi jo stressin oireet tuntua. Syksy on ollut tiukka ja koko vuosi melko raskas. Toivottavasti ensi vuosi on hyvä.

Kissoista voisi ottaa mallia rentoutumisessa, miksen koirastakin. Paikka kuin paikka käy...





Kuva kertoo paljon sanoja enemmän...


Joonatanin venytysnäyte.
 


Ransu ja kana eräänä jouluna.
Takan lämmössä.
Koko porukan voimin sunnuntain viettoa.
Tarjotin on nyt kissojen uusi lempipaikka.

Nyt on hieman hituuttanut mannaryynimäisiä lumihiutaleita. Toivottavasti niitä tulee lisää. Tosin huomenna olisi ajeltava autolla pidempi matka, joten keli voisi olla kuitenkin siedettävä... Töissä suunnitellaan pikkujouluja ja odotan itse joulun seudun pientä lomaa. Ensi vuosi vaikuttaa olevan työrintamalla muutoksia täynnä, mutta kukaan ei oikein tarkkaan tiedä millaisia. Oma työnkuvakin hieman häilyvä vielä.

Ai niin ne kisat. Ihan kivasti meni, tosin minun sarjassa ei ollut kuin kaksi osanottajaa. Pistin kuitenkin oman tulokseni paremmaksi nuorella hevosella. Parannusta tuli kyllä vain +0.7%, mutta minusta se oli silti hyvä tulos vasta kouluhommia opettelevalta hevoselta ja ratsastajalta. Katsoin videosta, että istuntani oli parantunut ja pysähdykset onnistui pari kertaa hyvin, mutta pakki ja keskiravi olivat hukassa. Muuten ei mitään erityistä sanottavaa suorituksesta. Siisti rauhallinen rata. Kuvien laatu on huono, kun ne on pätkitty videosta.

Katse tuomareihin ;D
 


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti