tiistai 11. marraskuuta 2014

Pimeää, hiljaista ja märkää... syksy jatkuu.



Syksy jatkuu ja jatkuu. Väsyttää ja tympäisee. Jospa kohta tulisi pysyvät pienet pakkaset ja mielellään jonkin verran luntakin. Kelien myötä minusta on tullut ihan saamaton kotiaskareissa. Menoja taas on enemmän kuin ehtii ja jaksaa. Päätin alkaa karsimaan vapaaehtoistoimintaani, jos joskus edes koetan saada opinnot loppuun. Ja ettei pää ihan leviä ja jäisi aikaa perheelle/kodille ja itselle. heppahommat kyllä jatkuu, koska se on loistavaa terapiaa.

Sunnuntai ja harjoituskisat lähenee, mutta suunnitelmat meni osaksi puihin. Meinaan se heC -ohjelma jää nyt kokeilematta, kun ei ehdi harjoitella ja taisi hevosvalinta mennä pieleen ontumisen vuoksi. Mutta ensi kerralla sitten. Kokeilen uudelleen vain heD -ohjelman nuorella vieraammalla hevosella eli hieman vaikeutuu siinä mielessä. Kelit ulkoharjoitteluun eivät ole suosineet ja maneesissa ei ole varaa/aikaa "asua". Mutta toivottavasti kelit alkaa suosia ettei tule vieroitusoireita lempparisuokeistani Pojusta ja Veerusta :)

Kirjoittelenpa lisää sunnuntain jälkeen... Loppuun muutama kuva mahtavasta irtiottolomasta ystävien seurassa Budapestissä syyslomalla. Yhtenä päivänä satoi, muuten oli semmoiset +20 ja aurinkoa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti