torstai 6. helmikuuta 2014

Helmikuun viemää


Jokseenkin aika on vierähtänyt viime viikot huomaamatta. Muuttohommia tehtiin urakalla ja nyt on omassakin huushollissa uutta järjestystä. Ohessa muutama kuva alakerrasta, yläkerrassa muutokset on toistaiseksi aika pieniä...
Liesituuletin odottaa hellalla edelleen asennusta.
Tarjottimet odottaa seinälle ripustusta, kun ensin löydän tai ompelen niille sellaiset pidikesuikaleet.
Kuvat olisi kyllä pitänyt ottaa niin, että päällä olisi tunnelmavalaistus: kynttilät ja pienet valot. Silloin pidän itse eniten kodistani ja sen tunnelmallisuudesta. Keittiössä olevan punaruskean hyllykön ajattelin kesän tullen muuntaa valkeaksi. Jos en siihen mennessä löydä jotain ihanaa vanhaa kaappia noiden tilalle. Tässä sitten kuvia olohuoneesta.
Siivouskaapin päällys siivoamatta :)
Lattialla odottaa eteisen ihana vanha valo asennusta...
 


Edellisen kaapiston jäljiltä seinillä olevat jutut on sikinsokin. Kun jaksaisin ja viitsisin, purkaisin ne pois ja järjestelisin uudelleen. Kaikkea pientä on aina kesken :) 


Ja sitten käytävän seinälle kiinnitin yhden hyllykön. Kenkähylly siirtyi yläkertaan tällä kertaa. Se ei tahdo löytää pysyvää paikkaa, kun tilaa on niin vähän.

Kovasti odotan jo kevätaurinkoa ja maan sulamista. Pääsisi tutkimaan onko omituisen talven jäljiltä mikään hengissä. Lisäksi mieli virkistyy ja sitä herää eloon yhdessä luonnon kanssa. Saisi sitten oikeastikin jotain aikaan.

Paino olla jököttää samoissa lukemissa, mutta en ole kovin yllättynyt siitä. Joten, lähdenpä tästä taas ihan kohta kuntonyrkkeilyyn. Perjantaikin on jo ihan ovella. Huomenillalla haemme mahdollisen uuden perheenjäsenemme kokeilemaan sisäkoiran elämää. Toivottavasti onnistuu! Siitä lisää sitten toiste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti