sunnuntai 27. syyskuuta 2015

i Baila Baila !

Päivän ensimmäinen hiki hankittu koiran kanssa lenkkeilemällä. Pitkästä aikaa tehtiin pidempi lenkki, kun ilmat on viilentyneet. Kesä menikin koiran haavaa parannellessa ja lenkit oli minimissään. Onneksi tervehtyi juuri metsästyskauden alkuun ja on päässyt jo vähän metsäänkin vapaana juoksentelemaan.

Toinen hiki olisi tilauksessa illan kuntonyrkkeilytreeneissä - jos nyt vihdoin ja viimein pääsisin palaamaan takaisin sen harrastuksen pariin. Viime syksy meni koulun ja työn kanssa ähertäessä niin, että meni aika ja voimat kaikkeen muuhun. Ratsastamassa kävin vain kerran viikossa ettei nuppi ihan poksahtaisi.

Eilen käytiin taas poikien kanssa naapurikaupungissa vähän tuulettumassa, kun poikien yövieraat lähtivät. Vein kirpparille kolme kassillista kesän kirppikseltä jääneitä vaatteita ja kenkiä. Shoppasin sieltä samalla itselleni hienon toppaliivin. Nuoremmalle herralla taas kävimme ostamassa kosteutta hylkivät lenkkarit ettei aina olisi koulussa ja ulkopeleissä sukat märkinä. Ostosten päälle menimme uimaan ja saunomaan uimahallille ja sen jälkeen supernälkäisinä syömään. Sinnepä ne rahat sitten taas hupenikin, mutta kaikki olimme tyytyväisiä ja olo jokseenkin pehmeän vetreän väsynyt.

Mietin sitten sohvalla reissusta toipuessani, miten olisi mahtavaa, jos rahkeet riittäisi käydä kerran viikossa uimassa. Samalla saisi jäykkää kroppaa hieman hierotettua parissa vesihierontapisteessä. Olisihan sitä ehkä hieman vetreämpi niin hevosen selässä kuin salilla. Monipuolinen liikunta olisi kaikinpuolin terveellistä ja palauttavaa. Sama tuli mieleen, kun luin liiton lehdestä juttua salsan iloista. Salsatessakin saisi koko kroppa vetreyttä ja liikuntaa. Olisipa minulla muistaakseni salsatyyppinen punainen hamekin kaapissa... Muutamaan kertaan tosin on jäänyt senkin hameen pito, kun tuli noita kiloja välillä. Nyt se taas mahtuisi, mutta olen onnettoman huono pitämään hameita tai mekkoja. En ole niissä oikein oma itseni. Tai sitten ne eivät ole olleet minulle sopivia/pukevia. Tosin siskon 3-kymppisille laitoin uuden mekkoni, kun ilmakin suosi ja minusta se oli ihan kiva jopa minun päällä. Taidanpa laittaa siitä kuvan tähän väliin. Tanssiminen on sitten vain jäänyt kovin vähälle nykyään, kun ei tule noita baarejakaan kierreltyä. Salsa -jutussa oli mainio loppulause:"Helppoa! Antaa musiikin viedä, samovat lattarit. - On tässä suomalaisilla tangon ja humpan jäykistämillä tosikoilla hiukan totuttelemista."
Niinpä niin. Notkea minäkin kuin rautakanki...

Ilman jakkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti